Валутен конвертор лев-долар като модул за вашия сайт!

Както знаете към всеки един уеб сайт е добре да се добавят и различни модули, които разширяват неговата функционалност и го правят по-желано място от потребителите. Например конвертор на курсовете на валутите от БНБ би бил много полезен за сайта ви.

Ако и вие притежавате свой уебсайт, то е добре да добавите повече екстри, за да задържите трафика към него и да го направите едно по-полезно за посетителите му място. Например, един нов, лек и изчистен модул, пасващ във всеки уебсайт е валутен конвертор лев-долар, модул който е напълно безплатен! Ако това ви учудва, недейте, а още сега го вземете!

валутен конвертор лев-долар

Скриптът е изработен специално за тази цел, като пасва във всеки един сайт, независимо с каква система е изграден той. Хубавото е, че освен конвертор лев-долар, с него можете да получите и директно изведена информация от сайта на Българска Народна Банка относно валутните курсове за всеки ден.

Предимствата са много, затова не се бавете, а BgLev.eu посетете. Ще видите лекия и изчистен дизайн, който ще бъде перфектното допълнение за вашия уеб сайт. С поставянето му, със сигурност ще улесните много хора, които така или иначе посещават уеб сайта ви. Така че можете само и единствено да спечелите от поставянето на новия валутен конвертор лев долар във вашия сайт.

Актуални курсове и безплатни модули за сайтове от BgLev.eu. Изключително лесни за употреба скриптове за валутните курсове и калкулатори за вашия сайт. Като те са напълно самостоятелни и работят на всеки сайт, без значение какъв е вида на сайта. Кликнете върху връзката и поставете конвертор лев долар и модул с валутни курсове още сега, за да може вашите потребители да получат още ценна информация от сайта ви, което е едно от най-важните неща за поддържането на успешен онлайн бизнес!