Динамични валутни курсове долар лев в уеб сайта ви

Ако сте от хората, които се занимават активно с валути, търгуват с тях или просто имате сайт на който искате да покажете динамични валутни курсове, то за вас е от голяма важност как се променя курса долар лев. Откъде можете да се сдобиете със специално раззработен за целта скрипт, който ви позволява да следите валутните курсове, директно във вашия сайт? От нашия сайт – bglev.eu.

Вероятно често влизате в сайта на Българска Народна Банка, и със сигурност не сте единствените. Доста хора, дори такива, които не търгуват с валути, се интересуват от това как се променя например курса долар лев. Именно поради тази причина е добре да поставите този нов скрипт в сайта си, защото той със сигурност би бил полезен на още доста хора, които също така ще генерират трафик в уеб сайта ви.

динамичен курс долар лев

От вас се изисква само и единствено да посетите сайта BgLev.eu, откъдето ще се сдобиете със скрипта, който автоматично ще извежда информацията за курса долар лев на вашия уеб сайт. Най-хубавото за вас е, че модулът е напълно безплатен и няма да ви коства абсолютно нищо да го поставите в сайта си.

А от него ще получите редица екстри, като например:
1. Уеб сайта ви ще дава ценна информация на посетителите му, а това от своя страна ще генерира допълнителен трафик.
2. Вие самите ще можете да използвате информацията, изведена от модула показващ курса на долар лев.
3. Скриптът е безплатен и още повече – веднъж поставен, той няма нужда от допълнителни настройки или актуализации.
4. Модулът е самостоятелен и е подходящ за всякакви сайтове, изработени с каквато и да е система.

Мислите, че идеята е добра? Не губете време, а посетете BgLev.eu и се сдобийте с тази иновация. Лек и изчистен скрипт, извеждащ динамично курса долар лев във вашия уеб сайт директно от сайта на БНБ.