Курса долар бг лев в сайта ви – вижте как

Ако искате вашето онлайн пространство да се превърне в желано място от уеб потребителите, даващо им ценна информация, то безплатните модули за динамични валутни курсове могат да ви помогнат!

Подходът, който всеки един човек, притежаващ свой уеб сайт, е нужно да има, за да бъде успешен, е именно този. Доста хора избират да използват своя уеб сайт само, за да промотират и предлагат своя бранд, продукт или услуга на пазара. Но има нещо много повече! Добре е вашето онлайн пространство да носи добавена стойност – полезна информация на посетителите му, за да можете да задържите трафика в него.

Например, единият начин да го направите е да поставите новият специално разработен за тази цел скрипт, извеждащ актуална информация за курса долар бг лев директно в сайта ви – динамично. Информацията идва директно от сайта на БНБ, а не от посреднически сайтове и този модул ще бъде перфектното допълнение към вашия уебсайт. Чрез него ще можете и самите вие да следите курса долар-бг лев. А посетителите на сайта ви със сигурност ще го харесат.

курс долар бг лев

Най-хубавото е, че скриптът ни е напълно безплатен и от вас не се изисква абсолютно нищо, за да показвате информацията за курсът долар бг лев на сайта ви. Веднъж поставен, модулът автоматично ще извежда актуалните курсове всеки ден. Той е изработен така, че да работи с всички видове сайтове и системи за изработка на сайтове – ще работи независимо как е направен вашия уеб сайт.

Ако смятате, че това е точно като за вас, посетете още сега заглавната страница на сайта ни BgLev.eu, откъдето ще се сдобиете директно с модула. Можете да получите още и конвертор за валутите! Вижте лекия му и изчистен дизайн, изпробвайте го и ще се уверите, че ще стои перфектно във вашия уебсайт!