Следете курса долар лев директно на вашия уеб сайт!

Имате интерес към курса долар лев? Ако сте навътре в нещата, вероятно знаете, че това е една от най-търгуваните валутни двойки на Българския пазар.

Ако имате бизнес, от който приходите ви са в долари или купувате материали и стоки за бизнеса си от страни, чиито валути са обвързани с долари, то вие със сигурност често следите курса долар лев.

курс долар лев

И за да не се налага всеки път да влизате в уеб сайта на Българска Народна Банка, вече има специално изработен плъгин за динамични валутни курсове, който може да бъде поставен на който и да е друг сайт. И е важно да споменем, че информацията, която модула ви дава е взета директно от сайта на БНБ, а не от посреднически сайтове.

Предимствата да поставите модул с курса долар лев във вашия сайт са много. Така вие ще получите постоянна информация за актуалните курсове, а най-хубавото е, че това са безплатни модули за сайтове.

Откъде да се сдобием с модула, извеждащ курса долар лев на нашия уеб сайт?

Посетете BgLev.eu, откъдето можете да намерите валутен конвертор и валутни курсове на БНБ за бг лева и щатски долар. След като се сдобиете с тези изчистени и лесни за употреба скриптове за валутните курсове, ще можете непрекъснато да следите всичко, което пожелаете. Скриптовете са самостоятелни и работят на всеки сайт, без значение какъв е вида на сайта, така че няма какво да ви притеснява. Изберете ги още сега и ще останете доволни! Посетете BgLev.eu и се сдобийте със скриптовете за долар лев.

Как изглежда модула? Ето го отдолу: